Van Basten kritisch op keuze van Feyenoorder

Analist en voormalig voetballer Marco van Basten is kritisch op de keuze van Orkun Kokcu voor Benfica. Hij vindt namelijk niet dat hij ermee op vooruit gaat. Dit zegt hij in het programma ‘Rondo’ op Ziggo Sport.

De oud-prof noemt dat hij het geen goede keuze vindt. “Ik vind de Nederlandse competitie gelijkwaardig aan de Portugese competitie, dus wat is zijn winst?” Presentator Wytse van der Goot noemt dat Benfica in de Champions League speelt als pluspunt. Van Basten vindt dit echter onzin. “Maar dat doet Feyenoord toch ook? Ga je naar een andere omgeving of naar een betere competitie? Hij gaat er toch niet op vooruit?”

Aan tafel zitten ook Ruud Gullit en Youri Mulder, die het duidelijk niet eens zijn met Van Basten. Zo noemt Gullit dat Benfica een mooie club is. Van Basten komt met een snelle reactie. “Dat vind ik dus geen argument. Feyenoord is ook een geweldige club, ook een groot stadion. De competitie is vergelijkbaar, dus vertel mij de winstpunten.”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *