‘Virgil Van Dijk naar de Saudi Pro League’

De kans bestaat dat Virgil van Dijk deze zomer zal gaan vertrekken bij Liverpool. Een lucratieve transfer lonkt namelijk voor de Nederlandse mandekker.

Volgens de Engelse roddelmedia lonkt er voor hem namelijk een overstap naar de Saudi Pro League. Van Dijk wordt binnenkort (op 8 juli aanstaande) al weer 33 jaar oud en dus zou het voor hem interessant kunnen zijn om nog een paar jaar zijn zakken te vullen in Saudi-Arabië, waar zijn goede vriend Georginio Wijnaldum al een tijdje actief is voor het Al-Ettifaq van trainer Steven Gerrard.

Karim Benzema verdient een slordige honderd miljoen euro per seizoen bij Al-Ittihad en Cristiano Ronaldo strijkt zelfs het dubbele op bij Al-Nassr. Het is niet bekend welke Saudische clubs Van Dijk precies willen hebben, maar dat er een ‘pay day’ voor hem in het verschiet ligt lijkt wel duidelijk te zijn.

Arne Slot wil volgend seizoen natuurlijk gewoon kunnen beschikken over de aanvoerder van het Nederlands elftal bij The Reds, maar zakelijk gezien is een verkoop interessant voor Liverpool, zéker als er flink wat betaald wordt voor de oud-speler van Celtic en FC Groningen. Volgens de laatste geruchten kan de Premier League-grootmacht in ieder geval een bod van 55 miljoen euro verwachten, wat een enorme klap geld is voor een speler van 33.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *