‘Spaanse topclub wil deze zomer af van Oranje-ster’

Memphis Depay lijkt bezig aan zijn laatste weken als speler van Atletico Madrid. Trainer Diego Simeone wil deze zomer namelijk zijn selectie gaan verjongen.

Het Spaanse Diario Sport meldt dat Atlético serieus zal luisteren naar aanbiedingen op Memphis. Of er al geïnteresseerde clubs zijn, is vooralsnog niet duidelijk. De Nederlandse aanvaller is vaak geblesseerd geweest in zijn periode bij de Madrilenen. Hiermee heeft hij naar verluidt ook voor frustraties bij clubfunctionarissen en vooral Simeone gezorgd.

In januari 2023 wist Atlético Madrid Memphis Depay weg te kopen bij FC Barcelona. De 30-jarige speler was uit de gratie geraakt in de Catalaanse hoofdstad en kreeg de kans om een belangrijke speler te worden in het team van Diego Simeone.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *