‘Slot heeft mededeling voor bondscoach Ronald Koeman’

Feyenoord speelde gisteren haar laatste wedstrijd van het seizoen tegen Excelsior. En dit moesten ze doen zonder de geblesseerde middenvelder Quenten Timber. De vraag is nu of het EK voor hem in gevaar komt?

“Dat denk ik niet”, zegt trainer Arne Slot bij ESPN. “Maar ik heb de laatste jaren al heel vaak gezegd dat een revalidatieproces nog wel eens voor een kink in de kabel kunnen zorgen. Maar normaal gesproken verwachten wij en Quinten dat hij volgende week aanwezig kan zijn bij de eerste training en die hopelijk ook mee kan maken op het veld”, klinkt het.

Timber zit in de voorselectie van het Nederlands elftal voor het EK in Duitsland. Op woensdag 29 mei zal bondscoach Ronald Koeman bekendmaken welke spelers meegaan naar het toernooi

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *