‘Feyenoord zal dik voor hem moeten betalen’

Nu Arne Slot op het punt staat om een contract te tekenen bij Liverpool moet Feyenoord opzoek naar een vervanger. En voor deze vacature is Dick Schreuder in beeld. Dit wordt gemeld in de podcast ‘Kick-Off’ van De Telegraaf.

“Ik denk dat Dick Schreuder op dit moment een belangrijke kandidaat is”, vangt Marcel van der Kraan aan. “Want volgens mij is er inmiddels wel wat contact, maar Schreuder ligt nog voor drie jaar vast en hij is in Spanje de best verdienende trainer buiten LaLiga, dus Feyenoord zal een heel fors bedrag moeten betalen, ik denk zelfs een paar miljoen euro, voor Dick Schreuder.”

Valentijn Driessen vraagt zich echter af of Schreuder wel klaar is voor een club als Feyenoord. “Daar ken ik hem onvoldoende voor, maar het is wel iemand die geen ervaring heeft. Die anderhalf jaar bij PEC Zwolle, dat zegt mij niet zoveel. Maurice Steijn had ook het beste jaar in de clubhistorie van Sparta achter zijn naam staan, maar hoe dat bij Ajax is afgelopen weten we inmiddels ook.”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *