‘PSV heeft twee spelers op het oog als vervanger Bakayoko’

De kans is aanzienlijk dat Johan Bakayoko deze zomer vertrekt bij PSV. En als vervanger hebben de Eindhovenaren twee spelers in het vizier. Het gaat om Couhaib Driouech en Osame Sahraoui.

Hij noemt de buitenspelers van groot belang voor de speelwijze van Peter Bosz. PSV kan straks weer beschikken over de geblesseerde Noa Lang, maar zag Yorbe Vertessen al vertrekken. Bovendien lijkt Bakayoko voor een toptransfer te staan. Volgens de Voetbal International-verslaggever is de Rode Duivel bijna onhoudbaar. Technisch directeur Earnest Stewart heeft het lijstje met mogelijke opvolgers evenwel klaarliggen.

“Ik denk dat PSV wel wil meewerken aan een verkoop van Bakayoko en dat hij uiteindelijk zal gaan”, aldus Timmer in een video-item van VI. “Dan is de vraag hoe PSV dat gaat oplossen. Dan heb je in principe Lozano aan de rechterkant en Noa Lang aan de linkerkant. Maar in het spel van PSV moet je er gewoon vier hebben. Met Tillman, Pepi en Babadi heb je nog wel mogelijkheden in de selectie, maar ze gaan op zoek.”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *