‘Ajax wil doorpakken voor gigantisch Italiaans talent’

Ajax wil uitpakken met de komst van een groot talent. Het gaat om de pas zestienjarige middenvelder Guido Della Rovere die in eigen land speelt voor Cremonese. Alleen zijn de Amsterdammers niet de enige partij die hem op de korrel hebben.

Volgens transferexpert Romano wil ook Bayern München Della Rovere maar al te graag inlijven. Der Rekordmeister hoopt hem weg te kunnen plukken bij Cremonese, om hem vervolgens in te laten stromen in de jeugdopleiding.

Ook Juventus heeft hem op de korrel. Het is onduidelijk waar de persoonlijke voorkeur van het Italiaanse toptalent ligt. Della Rovere is linksbenig, en speelt zijn wedstrijden voornamelijk als aanvallende middenvelder. Zijn debuut voor de hoofdmacht van Cremonese, dat momenteel derde staat in de Serie B, maakte hij nog niet. Voorlopig moet hij het doen met wedstrijden in de 019. Ook speelde hij al diverse interlands voor Italiaanse jeugdteams.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *