Mats Wieffer pakt uit met grote aankoop

Mats Wieffer heeft zich in een korte tijd opgewerkt tot een vaste basisspeler van Feyenoord en tevens international. Door zijn goede spel wordt hij inmiddels ook gevolgd door verschillende grootmachten.

Toch lijkt hij voorlopig nog goed op zijn plek te zitten bij ‘De Stadionclub’. Dat blijkt ook wel dat de Feyenoord-steunpilaar de trotse eigenaar van een nieuwbouwappartement in Rotterdam. De middenvelder moest volgens de website Bekende Buren er een bedrag van 740.000 euro voor neertellen. Met de aanschaf van het appartement lijkt Wieffer aan te geven voorlopig nog niet bij Feyenoord te willen vertrekken.

Wieffer maakte in de zomer van 2022 de overstap van Excelsior en maakte daarmee ook een flinke stap vooruit op het gebied van zijn salarisstrook. Dat heeft de middenvelder nu de mogelijkheid gegeven om het nieuwbouwappartement aan te schaffen. Het woonappartement bevat een woonoppervlakte van 98 vierkante meter, met een woonkamer, een badkamer en twee slaapkamers. Wieffer heeft bovendien een prachtig uitzicht op de Skyline van Rotterdam.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *