‘Feyenoord-spel deed pijn aan de ogen’

Feyenoord boekte afgelopen zondag een fraaie 0-1 overwinning op AZ maar het spel van de Rotterdammers was niet best.

Tegenover ‘De Telegraaf ‘ zegt sportjournalist Valentijn Driessen er het volgende over. “Het deed heel erg pijn aan de ogen, je bent het niet van ze gewend. Dat waren ze ook niet van zichzelf gewend, ze waren ook heel zelfkritisch. Wieffer hebben we gehoord, Slot hebben we gehoord. Voor woensdag, als dezelfde wedstrijd op het programma staat voor de beker dan zal Feyenoord wel iets anders voor de dag moeten komen. Dit leek nergens op.”

Ook haalt Driessen uit naar tacticus Slot. “Ik denk dat Slot zich zeker zorgen moet maken. Je voelt dat het een beetje uit de handen glipt bij Feyenoord en Arne Slot. Eerder waren de wissels heel beslissend die hij doorvoerde, daar is eigenlijk ook geen sprake meer van. Aan de andere kant, je hebt nog tijd voor Europees voetbal. Ze staan florissant tweede met een grote voorsprong op FC Twente, AZ en Ajax. Aan de andere kant is PSV heel ver weg, dus ze zitten eigenlijk een beetje in niemandsland. Van daaruit kan je je misschien wel goed voorbereiden op Europees voetbal”, besluit hij.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *