‘West Ham wil Feyenoord afkopen met 35 miljoen’

Met zijn goede spel bij Feyenoord heeft Santiago Gimenez zich in de belangstelling gespeeld van West Ham United. Ze hopen hem voor 35 miljoen euro te kunnen overnemen van de Rotterdammers. Hier maakt het Engelse medium ‘The Times’ melding van.

De Mexicaan heeft een succesvolle eerste seizoenshelft achter de rug. In de eerste 16 speelronden slaagde Giménez erin om 18 doelpunten en 4 assists op zijn naam te zetten. Ook in de Champions League was hij meermaals van meerwaarde, waarmee hij zich in de kijker heeft gespeeld van meerdere buitenlandse topclubs.

Naar verluidt denken onder meer clubs uit Engeland, Spanje en Duitsland aan het binnenhalen van Giménez. Zo deed tijdens de transferzomer Atlético Madrid nog zijn best om hem te strikken, maar hield Feyenoord voet bij stuk. Aankomende zomer lijkt een overgang echter niet meer te voorkomen te zijn.

Volgens het Engelse medium verwacht West Ham United aan 35 miljoen euro voldoende te hebben om hem los te weken bij Feyenoord. Het is opvallend nieuws, aangezien de Rotterdammers een hoger bedrag lijken te willen ontvangen. West Ham United zou hem als ideaal koppel zien met Steven Bergwijn, die momenteel nog onder contract staat bij Ajax.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *