‘Real Madrid is overtuigt van Feyenoorder’

Real Madrid wil uitpakken met de komst van Feyenoorder Lutsharel Geertruida. Ze zien in hem namelijk een perfect prospect voor de toekomst van de club.

De Koninklijke’ heeft besloten om op zoek te gaan naar een opvolger van Daniel Carvajal. De Spanjaard heeft de respectabele voetballeeftijd van 32 bereikt en nadert daarmee het einde van zijn carrière. Niet dat er nu al sprake is van een aanstaand afscheid, maar de topclub uit LaLiga wil tijdig voorsorteren. Geertruida is daarbij één van de topkandidaten.

Volgens Spaanse media is Geertruida onder meer vanwege zijn veelzijdigheid in beeld gekomen. Niet alleen kan de Feyenoorder centraal achterin en op de rechtsbackpositie uit de voeten, maar ook op het middenveld is hij inzetbaar. Real Madrid zou daarmee twee vliegen in één klap kunnen slaan. Naar verluidt denkt men aan een transfersom van zo’n 35 miljoen euro.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *