‘Feyenoord in de race voor Marokkaans international’

Feyenoord is in de race voor de Marokkaans international Ibrahim Salah. Hier maakt het Franse medium ‘L’Equipe’ melding van. Hij speelt in de Lique 1 voor Stade Rennes.

Hij maakte een jaar geleden voor 6,5 miljoen euro de overstap van KAA Gent naar Stade Rennes. Na een veelbelovende start speelt de talentvolle linksbuiten inmiddels een bijrol bij de nummer tien van de Ligue 1, waardoor een huurtransfer deze winter tot de mogelijkheden behoort.

Salah zou nu verschillende mogelijkheden hebben. Eén daarvan is Feyenoord, meldt L’Équipe. De Rotterdammers zouden geïnformeerd hebben naar de Belgische Marokkaan. Dat geldt ook voor onder meer Toulouse FC, FC Lorient, Stade Brest, Leicester City en Olympiakos.

Volgens 1908.nl, dat eerder op de zondag de interesse van Feyenoord in Thomas Meunier (Borussia Dortmund) meldde, heeft Feyenoord nog ‘géén concrete toenadering gezocht om Salah te strikken, hooguit eens geïnformeerd naar zijn status’. Van onderhandelingen is op dit moment dan ook geen sprake, klinkt het.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *