Ajax pakt door voor Jordan Henderson

Ajax zet alles op alles om Jordan Henderson te overtuigen om naar Amsterdam te komen. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

“Van wat ik hoor, zet Ajax echt alles op alles voor Henderson”, zegt de Italiaanse transfergoeroe in zijn podcast Here We Go. “Ze willen dit wonder echt gaan voltrekken. Het zou een historische aanwinst zijn voor Ajax. Het eerste contact is inmiddels gelegd tussen Henderson en de Amsterdammers, nadat de club de interesse al duidelijk kenbaar had gemaakt.”

Romano meldde aan het begin van deze week als eerste de interesse van Ajax in Henderson. Vele media haakten daar op in. Zo stelde Voetbal International dat het Liverpool-icoon een sleutelfiguur moet worden in de wederopstanding van de gevallen topclub. Ajax mikt op een permanente transfer van de Engelsman. Door het torenhoge salaris van Henderson – dat zijn mogelijke nieuwe club dan volledig over zou moeten nemen – lijkt een huurdeal niet haalbaar.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *