‘Winters bod lonkt op Feyenoord-sterkhouder’

Feyenoord moet vrezen voor een winters vertrek van Mats Wieffer. Het Engelse Fulham overweegt namelijk een bod op hem te gaan uitbrengen. Die club staat momenteel dertiende in de Premier League met 21 punten.

De Londenaren liggen daarmee op koers voor lijfsbehoud, maar men acht een kwaliteitsimpuls deze winter nodig. André, middenvelder van het Braziliaanse Fluminense, geldt daarbij als een serieuze optie.

De naam van Wieffer komt óók ter sprake. Volgens The Evening Standard staat de sterkhouder van Feyenoord op het wensenlijstje van Fulham. Een definitief besluit is nog niet genomen, maar een bod van de Londenaren zou tot de mogelijkheden behoren in januari.

Feyenoord staat ongetwijfeld niet te springen om Wieffer komende maand te verkopen. De middenvelder is uitgegroeid tot een belangrijke schakel en debuteerde in 2023 in het Nederlands elftal.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *