Steven Berghuis: ‘Ik twijfel zelfs over geel’

Steven Berghuis werd er gisteren in het duel tussen Marseille en Ajax na een uur afgestuurd vanwege een stevige charge. Na de wedstrijd ging de Ajax-speler hierop in en zei dat hij het nogal een overdreven beslissing vond.

“Ik vind het geen rode kaart om eerlijk te zijn”, vertelde Berghuis na afloop aan Veronica. “Ik twijfel zelfs over geel. Ik stop hem fair, maar rol over de bal heen en neem mijn andere been erin meer en daardoor kom ik met hem in contact. Dus wat ik zeg: persoonlijk twijfel ik zelfs over geel, maar er waren wel meer discutabele beslissingen.”

Volgens Berghuis was de verbazing over de rode kaart alom aanwezig. “Iedereen was vol ongeloof, maar het is natuurlijk heel erg balen. Ik zat zelf lekker in de wedstrijd en met Ajax zaten we ook nog vol in de wedstrijd. Met tien man maak je jezelf het er niet makkelijker op.”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *