Kritiek op Feyenoord-spelers: ‘Dat leken wel pupillen’

Feyenoord wist gisteren de achterstand op PSV niet te verkleinen. Sterker nog, de Rotterdammers gingen in eigen huis met 1-2 onderuit tegen de Eindhovenaren die nu op tien punten voorsprong staan.

De analisten Kenneth Perez en Kees Kwakman waren met name niet te spreken over de spelhervattingen van de Rotterdammers. Pas toen Igor Paixao binnen de lijnen kwam, ging het ergens op lijken. “Dat was slecht”, begint Perez in Dit was het Weekend van ESPN. Ook presentator Milan van Dongen doet een duit in het zakje. “Dat leken af en toe wel pupillen.”

“Als je niet in de wedstrijd zit kan een spelhervatting uitkomst bieden en dat zag je ook aan PSV bij de tweede goal”, haakt Kees Kwakman in. “Maar het was zo slecht, zo laag. Paixão had hele goede corners en vrije trappen, die heeft een mooie vrije trap ook. Maar dit was slecht verzorgd bij Feyenoord”, aldus de Volendammer.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *