John de Wolf: ‘Dan moeten we op oorlogssterkte zijn’

John de Wolf hoopt dat Feyenoord deze transferperiode een aantal spelers kan halen. De komende tijd moeten de Rotterdammers namelijk de nodige spelers missen vanwege interlandverplichtingen.

“Als we volgende week weer beginnen, missen we vier spelers. We krijgen hem ook meteen goed voor de kiezen met een aantal wedstrijden van concurrenten. Twente, AZ, PSV of Twente in de beker. Dan moeten we op oorlogssterkte zijn”, zo legt De Wolf uit bij RTV Rijnmond.

Voor 2024 heeft De Wolf wel een duidelijke wens. “Het lijkt me een heerlijk gevoel als we AS Roma eens een keer uitschakelen.” Dat lijkt geen gemakkelijke klus te worden. “Maar ik hoop dat we op dat moment sterk, goed en slim genoeg zijn om het een keer te doorbreken.”

Voorspellingen doet De Wolf niet aan. “Ik houd niet zo van voorspellen. Geen woorden, maar daden. We gaan met volle moed naar een mooi begin van 2024. We waren heel blij met de grote prijzen van vorig seizoen, maar het smaakt naar meer.”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *