‘Ik zie die Feyenoorder wel voor Real Madrid spelen’

Voormalig voetballer en huidig analist Theo Janssen ziet Quilindschy Hartman deze zomer wel een overstap maken naar een Europese topclub. Ook Giovanni van Bronckhorst ziet het zitten in de verdediger van Feyenoord.

“Of Hartman bij zijn droomclub Real Madrid zou passen? Hij zou daar wel passen, zeker als je kijkt naar de types die daar gespeeld hebben in het verleden”, begint Janssen bij RTL7. “Hartman is een aanvallende back, goed in de duels en wil heel graag naar voren. Ik vind dit wel een speler die extra kwaliteiten heeft.”

“Het is natuurlijk altijd maar de vraag of zo’n club bij jou uitkomt. Real Madrid kan iedereen kiezen, maar ik denk dat hij er zeker zou passen”, vervolgt Janssen. Oud-trainer Van Bronckhorst vindt Hartman ook een goede speler. “Ik vind hem verdedigend ook sterk, want soms zie je spelers die aanvallend sterk zijn en verdedigend wat minder, maar hij is redelijk fel en zit kort op zijn man. Aanvallend maakt hij ook het verschil”, besluit Van Bronckhorst.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *