‘De balans is in Amsterdam nog een beetje scheef’

Ajax raakt de laatste weken steeds beter op dreef. Wel is het een feit dat de Amsterdammers na 14 potjes maar liefst 24 punten achterstaan op koploper PSV. Trainer John van ‘t Schip hoopt de achterstand op de Eindhovenaren snel te kunnen verkleinen.

“Als Ajax moet je altijd het hoogste nastreven. Op dit moment is dat voor de winterstop op die plek eindigen. Dat is het doel. Het gat naar de eerste vier is nog best groot, maar we willen de druk opvoeren. Zorgen dat we blijven groeien als team en punten blijven pakken. Wie weet kunnen we dan nog een plekje of twee klimmen”, weet hij bij het Algemeen Dagblad.

Hij hoopt onder andere in de winterstop de juiste ‘wapens’ aan zijn elftal toe te voegen. “De balans is misschien nog een beetje scheef. Daar moeten we in de winterstop iets mee. We moeten dus goed kijken naar waar en wie we er eventueel bij kunnen halen. En als dat niet kan, moeten we het hiermee doen. En ze kunnen het”, constateerde Van ’t Schip.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *