Analist haalt uit: ‘Dat vond ik vroeger maar een praatjesmaker’

De Oranjeleeuwinnen wisten midweeks uit te pakken met een plek bij de Final Four van de Nations League. De Belgen werd met 4-0 verslagen. Analist Johan Derksen kijkt nog altijd geen hele wedstrijden van de vrouwen, maar heeft wel een stukje gezien.

“Het begint af en toe op voetbal te lijken”, zo begint Derksen tijdens een uitzending van Vandaag Inside. “Ik vind het een prima prestatie. Ik heb niet tien minuutjes gekeken, want het lijkt niet eens op voetbal. Als je van voetbal houdt, dan kijk je niet.”

Derksen is wel erg te spreken over bondscoach Andries Jonker. “Ik moet zeggen dat die Jonker mij heel erg meevalt. Want dat vond ik vroeger maar een praatjesmaker. Maar die doet het niet slecht. En hij zegt ook geen gekke dingen. Ik vind hem heel realistisch. Dus ik gun het ze van harte. Het is altijd beter als Nederland daar wél bij is, bij de Olympische Spelen”, aldus Derksen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *