‘Ajax wil speler halen van Bayern Munchen’

Ajax heeft interesse in de 17-jarige Robert Ramsak. Hier maakt het medium BILD melding van. Momenteel speelt hij in de jeugdopleiding van de Duitse grootmacht Bayern Munchen.

Wel is er de nodige concurrentie voor hem. Ook Dinamo Zagreb, RB Salzburg en Sporting Portugal zaten op de tribune tijdens de eindstrijd van het jeugdtoernooi. Ramsak kan dus een contract bij Bayern tekenen, maar de andere geïnteresseerde clubs proberen hem te verleiden met meer perspectief op speeltijd in het eerste.

Niet alleen op clubgebied wordt er aan Ramsak getrokken, ook zijn internationale carrière kan nog een aantal kanten op. De aanvaller speelde dus met Duitsland mee op het WK Onder 17, maar hij zou ook uit mogen komen voor Slovenië. Dat land wil hem nu verleiden met een plek in de selectie voor het EK 2024. Ramsak lijkt echter vastberaden en wil voor zijn kans gaan bij het Duitse nationale elftal.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *