‘Ze zijn zich bij Ajax compleet rotgeschrokken’

Presentator Wilfred Genee kwam onlangs in het programma ‘Vandaag Inside’ met een opvallend nieuwtje naar buiten. De selectie van Ajax zou conditioneel namelijk een slechte staat verkeren.

“Ik kreeg berichten door, dat er data is verschenen waaruit blijkt dat Ajax er conditioneel zó slecht voor staat dat iedereen zich helemaal is rot geschrokken binnen die club”, zegt hij bij Veronica Offside. “Als je die data vergelijkt met de periode van Ten Hag, die van Alfred Schreuder en de trainers daarna, dat moet een enorm verschil zijn.”

“De laatste twintig minuten zijn de spelers helemaal op, dan is het leeg. Van wie ik dat gehoord heb? Dat mag ik niet vertellen. Het is toch opmerkelijk, dat een club als Ajax daarin tekortschiet”, besluit hij.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *