Superster pakt uit: ‘We zagen hoe mensen werden geslagen’

Het kwalificatieduel voor het WK tussen Argentinie en Brazilie is deze week flink ontsierd door ongeregeldheden op de tribunes. De wedstrijd begon hierdoor een half uur later en de Argentijnse superster Lionel Messi sprak hier later zijn afschuw over uit.

“Het zag er heel slecht uit”, reageerde Messi na afloop van het duel voor de camera. “We zagen hoe mensen werden geslagen, net als in de Copa Libertadores-finale. Er waren spelers met familieleden op de tribune. Dan is de wedstrijd even niet belangrijk. Er hadden ongelukken kunnen gebeuren.”

“Pas toen de rust terugkeerde, besloten we om naar binnen te gaan. We wilden weten hoe het met onze familieleden ging. Toen we dat wisten, zijn we weer naar buiten gekomen”, aldus Messi.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *