‘Feyenoord snuffelt naar versterking voor opmerkelijke positie’

Feyenoord overweegt om deze winter de transfermarkt op te gaan voor een nieuwe spits. De Rotterdammers moeten het namelijk dan weken doen zonder Ayase Ueda en Yankuba Minteh.

Ze komen hoogstwaarschijnlijk in actie in de Afrika Cup en het Aziatisch kampioenschap, dus blijft Santiago Gimenez achter als enige spits. “Het is iets waar we in deze fase ook over spreken”, stelt Slot vrijdag over een mogelijke winteraanwinst, geciteerd door De Telegraaf.

“We hebben twee goede spitsen in huis, maar als er eentje een maand niet is, moet je de opties gaan bekijken. Eerder dit seizoen heeft Minteh ook in de spits gespeeld, maar als die er ook niet is, moeten we een keuze gaan maken.”

De resultaten van de komende weken zijn wel bepalend voor die keuze. Als Feyenoord het gat met PSV weet te verkleinen en overwintert in de Champions League, wat goed is voor een extra premie, is er meer financiële ruimte en noodzaak voor een extra aanvalsleider.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *