Derksen ving gesprek over pijpen op bij VI: ‘Heel ordinair’

In het programma ‘Vandaag Insde’ schuiven er dagelijks verschillende mensen aan, en afgelopen vrijdag was het ‘Ladies Night’. Vaste tafelgast Johan Derksen liet weten dat hij voorafgaand aan de uitzending nogal een opmerkelijk gesprek had opgevangen tussen Hélène Hendriks, Roxane Knetemann en Merel Ek.

“Ik zal het maar eerlijk opbiechten, want in de discussie ging het van: als je een man gaat pijpen, moet hij even zijn l*l wassen. Want anders smaakt-ie naar pis”, legt Derksen uit. “Dit was precies zoals het ging, hij heeft wel gelijk. Het was heel ordinair”, geeft Hélène Hendriks toe.

Oud-wielrenster Knetemann geeft aan dat het iets geformuleerd had moeten worden. “Het was meer de vraag dat je het kan proeven als de piemel smaakt naar pis. Dat was het gesprek”, lacht ze. Rene van der Gijp haakt in en zegt: “Ik heb er nooit last van gehad”, lacht hij.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *