‘Bayern Munchen werkt aan pikante transfer’

Bayern Munchen probeert het grote Duitse talent Florian Wirtz weg te plukken bij Bayer Leverkusen. Hier maakt het medium Sky Sport Deutschland melding van. Zelf zou hij een overstap wel zien zitten.

Ze hopen in 2024 of 2025 een deal te sluiten met Bayer Leverkusen. Dat is overigens geen uitgemaakte zaak. Plettenberg schrijft dat de huidige werkgever van Wirtz momenteel inzet op een transfersom van 120 à 130 miljoen euro. Voor Bayern München is een bod ook nog niet vanzelfsprekend. De club uit Zuid-Duitsland kijkt hierbij ook naar de situatie van zowel Thomas Müller als Jamal Musiala. De interesse komt in ieder geval op een interessant moment: Leverkusen is momenteel koploper met twee punten voorsprong op Bayern.

In het verleden haalde Bayern vaker spelers op bij concurrerende clubs. Borussia Dortmund en RB Leipzig maakten dit zoal mee.

 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *