Analist lovend over Feyenoord: ‘Is dat gek om te zeggen?’

Feyenoord staat weliswaar tweede in de Nederlandse Eredivisie maar heeft op analist Kenneth Perez het meeste indruk weten te maken. Afgelopen zaterdag wonnen de Rotterdammers nog met 2- op bezoek bij stadsgenoot Excelsior.

“Is het gek om te zeggen dat Feyenoord dit seizoen eigenlijk de meeste indruk heeft gemaakt van alle ploegen terwijl ze zoveel punten achterstaan op PSV?”, vraag hij zich hardop af bij ESPN. “Daar neem ik de Champions League dan ook in mee moet ik eerlijk zeggen. Ze staan er qua punten misschien niet fantastisch voor, maar domineren de meeste wedstrijden. Ik vind het een indrukwekkende ploeg.”

PSV staat momenteel op een eerste plek. De Eindhovenaren zijn na dertien duels nog foutloos in de competitie en ook afgelopen weekend wonnen ze met 0-3 op bezoek bij FC Twente. Toch is Perez daar minder van onder de indruk omdat de Tukkers het grootste gedeelte van de wedstrijd met een man minder speelden. Ik neem die rode kaart daar toch in mee”, besluit hij.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *