‘Nieuw contract lonkt voor Ajax-lichtpuntje’

Ajax is momenteel in gesprek met Jorrel Hato om zijn contract open te breken en te verlengden. De 17-jarige verdediger kan een flinke opwaardering verwachten.

Hato loopt medio 2025 uit zijn contract, waardoor Ajax zijn verbintenis koste wat kost wil opwaarderen voor hij zijn laatste contractjaar in gaat. Voor de ontslagen technisch directeur Sven Mislintat was het verlengen met Hato een van de prioriteiten na de transferperiode. De Duitser kwam niet tot een opening in de onderhandelingen.

Klaas-Jan Huntelaar is degene die namens Ajax de eerste gesprekken met Humphrey Nijman, de belangenbehartiger van Hato, heeft gevoerd. De voormalig spits ontfermt zich in Amsterdam over de contractzaken van de beloften. Hato is, hoewel hij een vaste waarde bij Ajax is, nog in het bezit van een jeugdcontract. De Amsterdammers willen dit omzetten in een ‘lang en flink verbeterd profcontract’.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *