Einde verhaal Steijn bij slecht resultaat in Waalwijk

Ajax gaat vanavond op bezoek bij RKC Waalwijk. En dit zal een zeer cruciale wedstrijd gaan worden voor Maurice Steijn. Hier maken de journalisten Mike Verweij en Valentijn Driessen melding van in de podcast van De Telegraaf. Bij een slecht resultaat kan de oefenmeester waarschijnlijk alweer zijn biezen pakken.

Driessen noemt dat de situatie anders is dan normaal. “Normaal gesproken zou je zeggen dat hij de tijd krijgt tot de interlandperiode, maar als je zaterdag met dikke cijfers bij RKC Waalwijk eraf gaat, dan ontstaat er een totaal nieuwe dynamiek. Hoe snel dat kan gaan bij Ajax, heb je afgelopen week al gezien.”

Verweij vult hem aan en noemt dat de druk hoog is. “Ik denk dat die dynamiek al ontstaat als ze gelijk spelen of zelfs als ze winnen, maar met afbraakvoetbal. Als het er écht niet uitziet. Ik denk sowieso niet dat hij het gaat redden bij Ajax. Alleen als Steijn alle wedstrijden wint, dan blijft hij zitten.”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *