‘Georginio Wijnaldum kan overstap maken naar Midden-Oosten’

Georginio Wijnaldum kan zijn loopbaan voortzetten in het Midden-Oosten. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van. Al-Ettifaq zou voor hem in de markt zijn.

Hij werd vorig seizoen door Paris Saint-Germain verhuurd aan AS Roma. Deze zomer keerde hij terug in Parijs, maar volgend seizoen hoeft hij niet op veel speelminuten te rekenen in de Franse hoofdstad.

Daarom ziet Steven Gerrard, trainer van Al-Ettifaq zijn kans schoon om de 32-jarige aanvallende middenvelder naar het Midden-Oosten te halen. Bij de club uit Saoedie-Arabië komt Wijnaldum ook oud-collega Jordan Henderson tegen. Samen wonnen zij met Liverpool onder meer de Champions League en de Premier League.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *