‘AC Milan brengt bod uit op Tijjani Reijnders’

AC Milan heeft een bod neergelegd bij AZ voor middenvelder Tijjani Reijnders. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van. De speler zelf ziet een overstap helemaal zitten.

Romano vertelt dat het openingsbod van AC Milan zo’n 19 miljoen euro is. Afgelopen vrijdag verscheen Reijnders nog op de voorpagina van de bekende krant La Gazzette dello Sport. Ondertussen begon de middenvelder wel ‘gewoon’ aan de voorbereiding met AZ, waar trainer Pascal Jansen nog liet weten dat de kans op een vertrek van zijn speler klein is.

Afgelopen seizoen was Reijnders één van de sterkhouders bij AZ. Hij speelde zich in de kijker bij Oranje, waar hij bij de voorselectie zat. In alle competities was de middenvelder afgelopen seizoen in 54 wedstrijden goed voor zeven doelpunten en twaalf assists.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *