Valentijn Driessen weggestuurd uit De Kuip: “UEFA-maffia” (VIDEO)

Journalist Valentijn Driessen is gisteren door de UEFA uit De Kuip gezet. Hij nam een item op over de Nations League-wedstrijd tussen Nederland en Kroatie en werd toen verzocht te vertrekken.

“UEFA-maffia”, verzuchtte Driessen inmiddels van buiten De Kuip. “Weggejaagd uit het stadion. Daar kun je geweldige beelden maken, dat is goed voor de promotie van de UEFA en de Nations League. Het gaat helemaal nergens over”.

“Als je ziet hoe schitterend de grasmast erbij ligt en je wordt dan weggejaagd om helemaal niks…”, ging de verslaggever van de ochtendkrant verder. “Er is helemaal niemand en je staat niemand in de weg. Maar regeltjes zijn er om nageleefd te worden, zeker bij de UEFA”.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *