‘Transfer Hakim Ziyech naar Al-Nassr zo goed als rond’

Hakim Ziyech zal Chelsea deze zomer gaan verruilen voor een avontuur bij Al-Nassr. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

Als de medische keuring geen problemen oplevert, zet Ziyech zijn handtekening onder een contract tot de zomer van 2026. De 52-voudig Marokkaans international was afgelopen winter dicht bij een overstap naar Paris Saint-Germain, maar die viel op de slotdag van Deadline Day in het water. Nu heeft Ziyech (naar alle waarschijnlijkheid) wél zijn gewenste transfer te pakken.

In 2020 maakte Ziyech de overstap van Ajax naar Chelsea. In die drie jaar groeide hij nooit uit tot een vaste waarde bij The Blues. De spelmaker kwam uiteindelijk tot 107 officiële wedstrijden, waarin hij goed was voor veertien doelpunten en dertien assists.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *