‘Tottenham wil toeslaan voor Nederlandse mandekker’

Tottenham Hotspur wil zich gaan versterken met Mickey van de Ven. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

Hij vertrok in de zomer van 2021 voor 3,5 miljoen van FC Volendam naar VFL Wolfsburg. Daar knokte hij zich in de basis en maakte hij vooral afgelopen seizoen veel indruk. Nu zou hij ongeveer het tienvoudige waard moeten zijn.

De verdediger gaf in verschillende interviews aan een stap hogerop wel te zien zitten. Met de interesse van Tottenham lijkt een transfer misschien wel in het verschiet te liggen. Van de Ven heeft in Duitsland nog een contract tot de zomer van 2027, dus geïnteresseerde clubs zullen wel flink in de buidel moeten tasten voor de 22-jarige.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *