Na Messi vertrekt ook Sergio Ramos bij Paris Saint-Germain

In navolging van Lionel Messi zal ook Sergio Ramos deze zomer vertrekken bij Paris Saint-Germain. Dit heeft hij zelf laten weten via zijn Instagram. De Spaanse mandekker heeft een aflopend contract in Parijs.

Naar welke club de Spanjaard zal gaan, is nog niet bekend. Wel wordt Ramos gelinkt aan een avontuur in Saudi-Arabië. De centrale verdediger kwam in de zomer van 2021 transfervrij over van Real Madrid en kwam door blessureleed in zijn eerste seizoen tot slechts 13 wedstrijden.

In zijn tweede seizoen ontpopte Ramos zich tot een vaste waarde en sluit hij zijn carrière bij Paris Saint-Germain nu af met een totaal van 57 wedstrijden, 5 doelpunten en één assist. Daarnaast legde hij twee keer beslag op de landstitel van Frankrijk en werd de supercup gewonnen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *