‘Arnaut Danjuma staat voor vertrek bij Villarreal’

Arnaut Danjuma zal na zijn huurperiode bij Tottenham Hotspur weer terugkeren bij Villarreal. Maar het lijkt erop dat dit niet voor een al te lange duur zal zijn.

Volgens journalist Fabrizio Romano staat de Nederlander namelijk voor een vertrek bij Villarreal. De buitenspeler heeft over interesse niks te klagen, zo zouden clubs uit de Premier League, Bundesliga en Ligue 1 hem volgen. Eerder was ook PSV geïnteresseerd in Danjuma. Ze zagen in hem de opvolger van Cody Gakpo. Of er nu Nederlandse clubs geïnteresseerd zijn in de Nederlander is onbekend.

Danjuma speelde achtereenvolgens voor de jeugd van PSV, NEC, Club Brugge, Bournemouth, Villarreal en Tottenham Hotspur. Een tweede termijn bij de Spanjaarden lijkt er dus niet aan te komen. Daarnaast speelde de buitenspeler zes interlands voor Oranje, waarin hij twee keer scoorde.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *