Quincy Promes vervolgd voor drugssmokkel

Quincy Promes wordt door het Openbaar Ministerie definitief vervolgd voor het smokkelen van drugs. Hier maakt het meidum NU.nl melding van. Momenteel voetbalt hij voor het Russische Spartak Moskou.

Op maandag 5 juni dient Promes voor de rechtbank te verschijnen. Dit gaat dan om zowel de drugssmokkel als het steekincident waarbij hij betrokken zou zijn. In april zou hij te horen hebben gekregen dat hij ook vervolg gaat worden voor de betrokkenheid bij het smokkelen van drugs.

Promes begon zijn carrière bij FC Twente, eerst in de jeugd en na een huurperiode aan Go Ahead Eagles ook in de hoofdmacht van de Tukkers. Daarna kwam hij via Spartak Moskou en Sevilla terecht bij Ajax. Hij vertrok uit Amsterdam om zo terug te keren naar Rusland bij Spartak. Rusland heeft geen uitleveringsverdrag met Nederland waardoor hij zonder problemen daar kan blijven. Wanneer Promes terug naar Nederland zou komen wordt hij waarschijnlijk opgepakt. De kans dat hij dit dan ook doet is erg klein.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *