Jasper Cillessen laat zich uit over blunder

Jasper Cillessen heeft een reactie gegeven op de grote blunder die hij onlangs maakte tegen SC Heerenveen. Na de wedstrijd had de doelman geen behoefte om te reageren maar een kleine week later dus wel. Dit laat hij weten tegenover Voetbal International.

Direct na het fluitsignaal kon de keeper van de Nijmegenaren nog niet voor de camera verschijnen. “Je moet het voor jezelf een plek kunnen geven voordat je iets kan zeggen. Na Vitesse heb ik iets gezegd en dat werd door sommige mensen ook weer niet goed opgepakt, dus ik dacht: dan heeft het nu geen zin om iets te zeggen. Ik hield even m’n mond. Ik heb betere weken gehad, laat ik het daarop houden. Het is vervelend wat er is gebeurd, maar je moet door.

Ik heb de knop omgezet. Ik ga er nu ook verder niet meer op in, daar heb ik geen zin in. Ik wil vooruitkijken.” Liever trainen dan een vrije dag Cillessen wilde voorkomen dat hij het slechte gevoel zou behouden. De oranje-international meldde zich op maandag, zijn vrije dag, meteen bij keeperstrainer Marco van Duin. “Het was simpel ballen trappen en stoppen, om het goede gevoel weer terug te krijgen. Ik ben ervan overtuigd dat ik er sterker uitkom. Dat is me tot nu toe altijd gelukt. Ik wil met volle energie richting FC Twente. Dat is geen makkelijke wedstrijd, in een fantastisch stadion met fantastische fans.”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *