‘Terugkeer bij Ajax zou ik niet bij voorbaat afwijzen’

Vaclav Cerny zou niet onwelwillend staan tegenover een terugkeer bij Ajax. Momenteel maakt de buitenspeler furore bij FC Twente waar hij zich in de belangstelling heeft gespeeld van verschillende clubs.

Vooral door blessureleed brak de Tsjech nooit door in de hoofdstad: “Balen doe ik niet, zoiets overkomt je gewoon. Daar moet je reageren en dat heb ik helaas tot twee keer toe moeten doen. Het is jammer, want zulke zware blessures komen altijd onverwachts en ongelegen.”

“Het niveau ligt hoog en de concurrentie is groot, dan moet je realistisch zijn. Via een andere route heb ik de weg omhoog weer gevonden en daar ben ik vooral heel blij mee.” Cerny speelde sinds zijn vertrek voor achtereenvolgens FC Utrecht en FC Twente.

Terugkeer Bij de Tukkers wil hij het seizoen goed afsluiten: “Dan ben ik ervan overtuigd dat er de komende zomer weer deuren open zullen gaan. Het is zeker mijn doel om nog een stap omhoog te maken. Ik ben pas 25, dus dat moet ook kunnen. Een terugkeer bij Ajax? Dat zou heel mooi zijn, maar na tien jaar in Nederland lijkt het mij ook wel mooi om ergens anders te gaan voetballen.”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *