OFFICIEEL: Gerry Hamstra weg bij Ajax

Ajax heeft afscheid genomen van de technische man Gerry Hamstra. Dit heeft de club vandaag naar buiten gebracht. In 2021 werd hij binnengehaald als rechterhand van Marc Overmars. Laatstgenoemde moest weg en samen met Klaas-Jan Huntelaar moest hij het toen gaan doen.

Onder leiding van Hamstra en Huntelaar liep het op technisch gebied niet zo lekker bij de Amsterdammers. Met Alfred Schreuder werd een coach aangesteld die het niet lang volhield en ook de zomerse aankopen maken geen onuitwisbare indruk in de hoofdstad.

Denk daarbij aan Jorge Sanchez en Calvin Bassey In het persbericht van Ajax spreek Hamstra zich uit over zijn vertrek: “Ik wil ergens technisch directeur worden en daarmee eindverantwoordelijke. Dat kan ik hier niet. Daarom heb ik besloten te vertrekken. Ik wil iedereen bij de club bedanken en ik hoop op een goed einde van dit seizoen.”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *