‘Jeremie Frimpong maakt toptransfer’

Jeremie Frimpong heeft de clubs voor het uitkiezen. Volgens het Duitse medium BILD zou hij zijn zinnen hebben gezet op een transfer naar het Manchester United van Erik ten Hag. Hij wordt ook gelinkt aan Bayern München, maar hij zou een sterke voorkeur hebben voor een overgang naar Old Trafford. Leverkusen verlangt volgens Duitse media vijftig miljoen euro voor Frimpong.”

Koeman nam Frimpong dus niet op in de selectie van Oranje en zei daarover: “Dat heeft vooral te maken met het systeem. Als je hem ziet spelen, past hij niet in mijn systeem. Hij speelt meer als een rechtsbuiten dan als rechtsback. Ik heb hem weleens zien spelen als verdedigende rechtsback. Ik heb twijfels over zijn verdedigende kwaliteiten.”

De vleugelverdediger reageerde vervolgens: “Ik ga door en probeer mijn verdedigende spel te verbeteren. In het voetbal is er altijd iets dat beter kan. Er zijn nog veel dingen die ik moet verbeteren, niet alleen mijn verdediging. Ik werk elke dag om een ​​betere speler te worden.” Frimpong zou eventueel nog een ‘Ziyechje’ kunnen doen en voor Engeland of Ghana kunnen kiezen…

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *