‘Feyenoord neemt snoeihard besluit na bekerdrama’

Feyenoord wil er alles aan gaan doen om de incidenten die tijdens De Klassieker plaatsvonden te voorkomen. En volgens het medium 1908 grijpen de Rotterdammers dan ook tegen AS Roma al in. Volgende week staat die wedstrijd op het programma.

Vak Z zal daarbij hoogstwaarschijnlijk leeg blijven, zo meldt het medium. Dit vak is in de Kuip aan de rand van het veld te vinden en zou voor het grootste risico voor nieuwe incidenten zorgen. Met het sluiten van dit gedeelte van de tribune poogt Feyenoord grotere problemen te voorkomen.

Diverse supporters zouden intussen al kaarten voor Vak Z hebben gekocht. Voorlopig is het niet bekend hoe Feyenoord dit gaat oplossen. Naast het gesloten vak gaat de club wederom grote netten voor de tribunes hangen, waarmee het hoopt dat het aankomende week weer over het voetbal op het veld kan gaan.

Feyenoord ging woensdagavond met 1-2 onderuit tegen Ajax. Na afloop ging het echter voornamelijk over de aansteker die Davy Klaassen op zijn hoofd kreeg, waarna de teams tijdelijk de kleedkamers opzochten. Daarnaast ging de wedstrijd later dan gepland van start vanwege het vuurwerk dat Feyenoord-supporters op de tribune afstaken.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *