AS Roma ontslaat directeur Pietro Berardi

AS Roma heeft haar directeur Pietro Berardi daags voor het treffen met Feyenoord ontslagen. Hij wordt verantwoordelijk gehouden voor de fouten binnen het financiële beleid van de Romeinen.

De club laat via een statement op de clubkanalen weten ‘alle relaties met Berardi met onmiddellijke ingang te beëindigen’. In Italië zijn er al voor langere tijd onderzoeken ingesteld bij meerdere clubs. Ook bij stadgenoot SS Lazio zijn laatst papieren opgevraagd door de Italiaanse bond.

‘We hopen dat er zo snel mogelijk volledige duidelijkheid komt in deze zaak’, aldus Roma. De onregelmatigheden bij Roma zijn onderzocht naar aanleiding van een eerder onderzoek bij Juventus. Deze club werd eerder al gestraft voor gesjoemel met transfers. De oude dame kreeg toen maar liefst vijftien punten in mindering. Roma zal op zoek moeten naar een nieuwe algemeen directeur. De Romeinen spelen donderdag de return tegen Feyenoord. De Rotterdammers wonnen in eigen huis met 1-0 van AS Roma.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *