Robin van Persie pakt uit tijdens benefietduel (VIDEO)

Robin van Persie heeft zich weer eens laten zien tijdens een benefietduel tussen de iconen van Rangers en de World XL. De voormalige spits wist tweemaal het doel te vinden.

Hij mocht net als Jaap Stam aantreden voor de World XI, dat het mocht opnemen tegen spelers als Ronald Waterreus en Ronald de Boer. Van Persie had een belangrijk aandeel in de 3-4 overwinning voor zijn team. Hij nam de 1-1 en de winnende treffer voor zijn rekening.

Met een fraaie kopbal zorgde Van Persie voor de gelijkmaker op Ibrox Park in Glasgow. “Dit is de klasse van Van Persie”, zo luidde het oordeel van de commentator. “Hij had al een paar balaanrakingen van topklasse, maar dit is de belangrijkste.”

Van Persie scoorde zelfs nog bijna met een spectaculaire omhaal. Waterreus wist zijn landgenoot in dit geval echter af te stoppen, waarna beide Nederlanders in de lach schoten. Kijk hieronder de beelden…….

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *