Michiel Kramer haalt fel uit naar Ajacieden (VIDEO)

RKC-spits Michiel Kramer heeft gisteren hard uitgehaald richting Ajax. Hij stoort zich namelijk mateloos aan het gedrag van trainer Johnny Heitinga en hoopt dan ook dat Feyenoord zondag zal winnen.

In FC Rijnmond neemt hij dan ook niet een blad voor de mond: “Ik word moe van die Ajacieden die zelfingenomen overal rondlopen en zeggen: wij zijn favoriet, we gunnen Feyenoord niets. Ik vind dat Feyenoord qua team veel meer uitstraalt dan Ajax. Ik snap het wel, het moet natuurlijk altijd om Ajax draaien in heel Nederland.”

“Ik hoop dat Feyenoord daar een goed resultaat haalt. Dat is ook lekker voor Johnny”, vervolgt Michiel Kramer cynisch. “Ik heb mij geërgerd aan die Johnny… Er werd hem gevraagd: Hoop je dat Feyenoord wint (tegen Shakhtar Donetsk, red.)? en dan zegt hij: Ik ben voor Ajax. Dat wordt toch niet gevraagd? Hou alsjeblieft op.”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *