‘Feyenoord volgend seizoen met maar liefst vier shirts’

Feyenoord krijgt volgend seizoen van de sponsor Castore maar liefst vier shirts. Ze gaan dan in zee met het kledingmerk dat direct groots uitpakt.

De laatste negen jaar spelen ze in het shirts van Adidas waar aan het einde van het seizoen dus een einde aan komt. In de huidige voetbaljaargang heeft de koploper drie verschillende shirts: een klassiek thuistenue, een blauw uitshirt en een zwart en roze derde tricot. Komende zomer lanceert Castore echter vier shirts voor Feyenoord, zo meldt 1908.

Het is uiteraard zeker dat het thuistenue gewoon in de kleuren van Feyenoord zal zijn. Het uitshirt van De Stadionclub wordt volgend seizoen donkerblauw, terwijl het tweede uitshirt groen zal kleuren, met daarop de skyline van Rotterdam. Als Feyenoord ook Europees voetbal haalt, wat eigenlijk al zeker is, krijgt de club ook nog een vierde, Europees tenue. Hoe dat eruit zal zien, is nog niet bekend.

One thought on “‘Feyenoord volgend seizoen met maar liefst vier shirts’

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *