50X je inleg terug bij winst voor LIVERPOOL of REAL! WIE KIES JIJ?

Vanavond om 21.00 uur staat de voetbalkraker tussen Liverpool en Real Madrid op het programma in de strijd om de Champions League. Bij ‘The Reds’ spelen de Nederlanders Virgil van Dijk en Cody Gakpo. Beide zullen gebrand zijn op een goed resultaat tegen ‘De Koninklijke’

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij Unibet.nl. Speciaal voor deze wedstrijd pakken ze uit met een weergaloze actie. Mocht LIVERPOOL of REAL MADRID namelijk winnen dan kun je 50X je inzet terugkrijgen. De maximale inzet bedraagt 1 euro, waarmee je in totaal vijftig euro winst kan pakken! Klik nu hier om je in te registreren.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *