‘Manchester United zoekt contact met manager Lewandowski’

Manchester United wil deze zomer proberen om Robert Lewandowski binnen te halen. De spits van Bayern Munchen heeft dan nog een jaarcontract bij Bayern Munchen. Volgens het Duitse BILD heeft Manchester United de belangstelling voor Lewandowski (33) kenbaar gemaakt bij zaakwaarnemer Pini Zahavi. De Engelse grootmacht staat klaar om de aanvaller in de zomer van 2023 transfervrij over te nemen.

Lewandowski speelt sinds de zomer van 2014 voor Bayern en twijfelt over zijn toekomst. Het contract van de Pool is al langer een heet hangijzer in de Allianz Arena. Nog altijd heeft de clubleiding niet de eerste stap gezet om te onderhandelen, tot irritatie van Lewy.

Transferexpert Fabrizio Romano waarschuwt zelfs dat Lewandowski mogelijk bezig is aan zijn laatste seizoen bij Bayern, mocht er niets veranderen. De tweevoudig winnaar van de FIFA-prijs voor beste speler ter wereld staat dit seizoen alweer op 49 goals.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *