‘Ronald Koeman mag twee kerstcadeau’s uitpakken bij Barcelona’

De eerste maanden van Ronald Koeman bij FC Barcelona zijn niet echt goed te noemen. De club heeft het moeilijk en de prestaties op het veld zijn onder de maat. In de winterstop mag de trainer dan ook twee wensaankopen doen.

Volgens het dagblad Sport heeft Barça ergens een spaarpotje gevonden waardoor Memphis Depay (Olympique Lyon) en Eric García (Manchester City) in de winterstop kunnen overkomen naar het Camp Nou-stadion. De aanvaller en de verdediger beschikken over aflopende contracten in het Parc Olympique Lyonnais en het Etihad Stadium en zijn dus niet duur.

De Oranje-international lijkt zelfs een absoluut koopje te worden voor Barcelona, want volgens L’Équipe neemt Lyon genoegen met slechts 5 miljoen euro. Dat is overigens wel tegen het zere been van coach Rudi García, die behoorlijk boos is over de opstelling van de nummer twee van de Ligue 1.

Hij vertelde onlangs aan Téléfoot: “Als we ook maar iets van ambitie hebben, houden we Memphis in Lyon. Hij is een speler van wereldformaat en met hem maken we veel meer kans om mooie dingen neer te zetten in de tweede seizoenshelft.” Voorzitter Jean-Michel Aulas zou echter al groen licht hebben gegeven voor een verkoop.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *