‘Klaas-Jan Huntelaar volgend jaar toch actief in de Eredivisie’

Mike Snoei de trainer van De Graafschap ziet volgend seizoen graag Klaas-Jan Huntelaar in de kleuren spelen De Superboeren.

Aan Omroep Gelderland vertelt Snoei: “Binnen de Ajax-organisatie heb ik een paar contacten en daar begrijp ik dat hij niet fit is, maar mega fit. Hij traint nog alles. Dan is het heel zonde om de schoentjes al op te hangen. Het allerleukste is namelijk om zo lang mogelijk zelf te voetballen. En dan vind ik niet dat hij moet teruggaan naar een club als Heerenveen. Dan zou je de cirkel rond moeten maken.”

Snoei vindt dat de 37-jarige Huntelaar nog prima door kan. “Je kunt later altijd nog trainer of begeleider worden of wat dan ook. Maar het woord is uiteraard aan Klaas Jan zelf om dit te beslissen.” Vorig seizoen probeerde de club het ook al eens, maar weet Snoei: “Alleen moet je hem dan wel het Eredivisie podium bieden en niet de Eerste Divisie aandoen.”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *